menu

Budapest

Uw incentive naar België heeft een snelle start want na slechts een paar uurtjes rijden, of supersnel met de Thalys, kunt u al proosten met uw eerste Belgische biertje! België kent verschillende steden die de moeite van het bezoeken zeker waard zijn en perfect zijn voor uw personeelsweekend.
Brussel om te beginnen kent een smeltkroes van culturen maar is ook de hoofdstad van België en symbolisch gezien ook van Europa. Ga met elkaar op zoek naar het raadsel rondom Manneken Pis, maak kennis met het verleden van Kuifje, breng een bezoek aan de Grote Markt en laat u helemaal bijpraten over de verschillende Belgische bieren tijdens een bierproeverij.
In Antwerpen draait het om diamanten en chocolade! Win een diamant in een spannende city rally, vaar door het enorme havengebied tijdens een dinnercruise, proef uw eigen gemaakte chocolade, fiets door de kleine straatjes van Antwerpen met een local en smul ’s avonds van mosselen en patatjes.
De Belgische Ardennen zijn perfect voor een sportieve incentive. Verleg uw grenzen samen met uw collegas tijdens spannende activiteiten in de buitenlucht. ’s Avonds stoere verhalen vertellen rondom het kampvuur en griezelen tijdens een ouderwetse dropping!
Aan de Belgische kust is het genieten geblazen! Strand activiteiten en oldtimer tours door de binnenlanden. Ook perfect te combineren met Gent of Brugge.
België is een perfecte bestemming voor een kort maar krachtig teambuilding weekend!