menu

Dublin

De Ieren weten wel hoe ze u een onvergetelijk personeelsweekend kunnen bezorgen! In de hoofdstad Dublin is van alles te beleven, het centrum is klein en overzichtelijk dus u voet zich al snel thuis.

In the Guinness Storehouse wordt u meegenomen in het brouwproces van dit bekende biertje. Boven, in het glazen café heeft u een schitterend uitzicht over de stad en kunt u genieten van een heerlijk biertje. Ook ’s ochtends vroeg, zo zijn de Ieren… Gewapend met smart-phones trekt u in teams door de stad op zoek naar de gemarkeerde punten, hier aangekomen staat er een opdracht te wachten, allemaal in Ierse stijl. Zo bent u snel vertouwd met alle gebruiken en gewoontenen heeft u ondertussen de stad goed leren kennen. Die komen voor de avond goed te pas! Een pub-crawl langs de meest bekende pubs begeleid door ‘bekende Dublinners’ of een diner in de Old Jameson Distillery met natuurlijk een whiskey proeverij en Ierse dans. Sluit de avond af in Temple Bar waar het wemelt van de Ierse pubs…

Maar ook buiten de stad is het goed toeven! Een self-drive langs de Giants Causeway waarbij de legende uit de doeken gedaan wordt over dit bijzondere Werelderfgoed of met RIB boten over de Liffey rivier waarbij de adrenaline gegarandeerd door uw aderen stroomt!

Ierland en haar hoofdstad Dublin staan te popelen om u een onvergetelijke incentivereis te bezorgen!