menu

Lapland

Finse nachten zijn kort...

Revolution Slider Error: Slider with alias Finland not found.
Maybe you mean: 'Home' or 'Bestemmingen' or 'Slider Page' or 'Canada' or 'Stad' or 'template'

Finland is een bestemming met contrasten, zo sterk als de vier seizoenen… Midzomernachtzon en lange nachten in de winter, drukke steden en eindeloze wildernissen. Fins Lapland is een unieke winter ervaring! Korte dagen, lange nachten… de ultieme plek om een fantastische incentive neer te zetten. Bij aankomst in het uiterste noorden van Finland staan de sneeuwscooters klaar voor de transfer naar het hotel.

De volgende dagen staan in het teken van onder andere huskysledetochten, sneeuwscootersafari’s,
ijsvissen, rendiertochten, slipcursus in de sneeuw. Maar de Finnen weten ook wat lekker eten is! Met de sneeuw, dekaarsverlichting en de open haard is ieder diner weer als een sprookje.

Maar het noorden van Finland is ook perfect voor een actieve zomer incentive! Rondom midzomernacht is er haast geen nacht, dus heeft u genoeg tijd om het meeste uit uw dag te halen. Overdag genieten van de prachtige natuur op quads, op bezoek bij hetrendierenverblijf, de Kerstman bezoeken om alvast uw wensen voor december door te geven en spannende teambuilding activiteiten bij de Sami thuis. ’s Avonds, wanneer de zon slechts de horizon aantikt, staat er een heus midzomernachtfeest op het programma met een heerlijke BBQ, kampvuur en muziek. Ultiem genieten!

Maar vergeet hip Helsinki in het zuiden niet! Een metropool waar Scandinavisch design en natuur hand in hand gaan. Ontdek tijdens een culinaire activiteit al het heerlijks dat Finland te bieden heeft. Ga terug in de tijd tijdens een race door de stad en maak kennis met het Finse design merk Iitala. 

Kortom, wat uw doel ook is, Finland is een perfecte bestemming!