menu

Kopenhagen

Een een incentive naar de hoofdstad Kopenhagen voelt zonder twijfel vertrouwd aan. De stad heeft vele kanalen, er wordt volop gefietst, het lokale gerecht bestaat uit een stevige bruine boterham, het Deens klinkt heel Nederlands en ze hebben hun eigen variant voor het woord gezelligheid: ‘hygge‘. Maar toch bent u er helemaal uit. Perfect voor een motivatiereis!

Voor een vliegende start halen we u nabij de luchthaven op met RIB boten die u in hoge vaart naar de stad brengen. Breng een bezoek aan de beroemde zeemeermin en laat de inwoners van Christiania u vertellen wat hun ‘vrijstaat’ zo bijzonder maakt (behalve dat de bakfiets hier vandaan komt!). Waan u een dag Viking tijdens een spannende boottocht en een bezoek aan het Viking dorp Roskilde. Ontdek al fietsend de stad en maak een stop voor de lunch bij Kopenhagen’s meest bekende smorrebrod café.

Of wat dacht u van een middagje spelen met Lego? We nemen u mee terug naar uw kinderjaren…Het pretpark Tivoli wordt ’s avonds verlicht met 115.000 lampjes en heeft met de houten achtbaan uit 1914 de oudste nog werkende achtbaan staan. Geniet van een avond op het pretpark waar tevens het diner geserveerd wordt. ’s Avonds lopen de terrassen vol op Nyhavn, aan het water. De perfecte plek voor een afzakkertje…