menu

Parijs

Paris, c’est de l’amour pour toujours! Velen zullen Parijs kennen als bestemming voor een romantisch weekend weg, maar ook met uw collega’s heeft Parijs veel te bieden.

Geen betere manier voor een eerste indruk van de stad dan met een bateau moucheover rivier de Seine te varen. Aan boord wordt een lunch of diner geserveerd terwijl de stad langzaam aan u voorbij gaat. Dan is het tijd voor meer actie! In een authentieke 2CV (lelijke eend) ontdekt u op eigen gelegenheid de stad. Dat kan heel ontspannen of met een wedstrijd element ingebouwd. Bezoek één van de groteparfumhuizen of laat u langs de mooiste modemerken voeren met een Parisienne. Geniet iedere ochtend van een heerlijk Frans champagne ontbijt. Maar naast deEiffeltoren, de Moulin Rouge en de Champs Elysées, heeft Frankrijk nog zoveel meer te bieden. 

Zak af naar de Côte D’Azur voor een heerlijke luxe incentive reis. Cabrio’s zijn uw vervoersmiddel en aan het strand staat een heerlijke lunch klaar. Waag een gokje in het casino van Monte Carlo, flaneer over de boulevard in Nice en kook uw eigen Franse maaltijd in het pittoreske Mougins. 

Maar ook in Noord-Frankrijk hebben we prachtige mogelijkheden. In de Champagnestreek draait het vooral om.. juist, champagne! Bezoek de kelders van één van de grootste champagne huizen. Leer tijdens een heerlijk diner welke wijnen en champagnes het beste passen bij welke gang. Help mee met het oogsten van de druiven. En ontdek de streek in een oldtimer… 

Het leven is goed in La douce France!