menu

Rome

Revolution Slider Error: Slider with alias Italie not found.
Maybe you mean: 'Home' or 'Bestemmingen' or 'Slider Page' or 'Canada' or 'Stad' or 'template'

Culinaire uitspattingen, culturele hoogtepunten, wonderen der natuur en een goed aantal adrenaline verhogende activiteiten: Italië heeft het allemaal in zich om een top incentive bestemming te zijn!

Met stip op 1 staat natuurlijk de prachtige stad Rome. Met haar Vespa’s in de straten, een werelderfgoed op iedere hoek van de straat en authentieke Italiaanse restaurants is dit vooral een bestemming waar u volop kunt genieten. Bezoek hetColloseum, de Via Appia en het Forum Romanum op de fiets of op de scooter, als u durft. Een bezoek aan de Sint Pieter en het Vaticaan staan natuurlijk ook op het programma!

Toscane is vooral bekend als een vakantie bestemming in Italië. Maar ook voor uw incentive zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Rijd door Toscane in een Fiat 500 tijdens een culinaire rally. Bezoek wijn landgoederen en ontdek waar de lekkerste olijfolie vandaan komt. Over de diners gedurende uw reis hoeven we eigenlijk niets te vertellen. Italiaans, zoals alleen ‘di mama’ het maakt.

Het eiland Sicilië is een vulkanisch eiland aan de onderkant van de Italiaanse laars. De vulkaan de Etna is het toneel van een spannende jeeptour of een quad tocht. Voor de echte adrenaline junkie ligt er een cannoying tocht in de Alcantara vallei te wachten.