Frequently Asked Questions

Reisverzekering

Gedurende uw reis kan er altijd iets gebeuren, en dat is al vervelend genoeg. Om er zeker van te zijn dat u zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken, stellen wij het verplicht om een reisverzekering te hebben wanneer u met ons op reis gaat. Wij kunen deze voor u afsluiten!

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel dat er tijdens uw reis iets gebeurt waarbij u, als bedrijf, en uiteindelijk wij, als bedrijf, aansprakelijk voor kan worden gesteld dan beschikken wij over een aansprakelijkheidsverzekering.

Algemene voorwaarden

Uiteraard beschikken wij over Algemene Voorwaarden welke we bij elke offerte meesturen. Niet ontvangen of vragen hierover? Neem gerust contact met ons op of log in via de gegevens die u van ons gekregen hebt.

Evenement verzekering CLC-Vecta

Unravel incentives and events heeft zich aangesloten bij het CLC Vecta en kan jullie hierdoor een specifieke incentive verzekering aanbieden. Tot 1 juli 2018 kun je zelf kiezen of je deze wilt afsluiten. Na deze datum ben je verplicht. CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. De organisatie van incentives kent risico's. Wat gebeurt er wanneer de locatie door noodweer opeens onbereikbaar wordt? Als een directielid komt te overlijden? Er een epidemie uitbreekt of er een periode van nationale rouw wordt uitgeroepen? De evenementenverzekering biedt dekking tegen de kosten die gemoeid zijn met het niet door kunnen gaan of verplaatsen van een event of boeking.

Belangrijk om te weten!

Unravel Incentives and Events doet er alles aan om volgens de laatste richtlijnen te werken. Zie onze Privacy Statement onder het kopje FAQ om onze maatregelen ten behoeve van de AVG te lezen. Wij zijn aangsloten bij diverse brancheverenigingen om altijd up-to-date te blijven van ontwikkelingen in de branche en om de best mogelijke dienstverlening te kunnen blijven leveren.