menu

Ambassadeursprogramma 

Niemand kan zo goed vertellen waarom u met ons op pad zou moeten gaan als onze eigen ambassadeurs. Zij kennen ons immers goed en weten precies wat ze aan ons hebben. Geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame. En voor u is het tóch fijn om te werken met een bureau dat door een bekende is aanbevolen!

We hebben een flink netwerk ambassadeurs, eigenlijk zijn dat onze tevreden klanten maar natuurlijk ook vrienden en bekenden van Unravel. Zij kunnen u allemaal vertellen hoe het is om met Unravel | incentives and events te werken. En dat delen ze graag! Wilt u één van onze ambassadeurs spreken? Neem contact met ons op en we verwijzen u door!

Maar we kunnen natuurlijk nooit genoeg ambassadeurs hebben. Zet u dus actief in om Unravel | incentives and events aan te raden binnen uw eigen netwerk! Brengt u ons een nieuwe klant die met ons op reis gaat, dan mag u ook op een privé incentive. Zo kunt u nog eens genieten van de service van Unravel.  Dit doen we uiteraard in overleg. Maar denk aan een heerlijk diner, een ballonvlucht (met champagne!) of zelfs een weekend weg naar een bijzondere bestemming.

Wilt u meer informatie over ons bijzondere programma of één van onze ambassadeurs spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!