menu

Zorgeloos en verzekerd op reis!

Uw zekerheid is voor ons even belangrijk als voor u zelf. We hebben hard gewerkt om een prachtige reis of evenement neer te zetten en uiteraard willen we dat u daar enorm van gaat genieten. Belangrijk dus om alle verzekeringen goed geregeld te hebben.  

We zijn geen verzekeringskantoor maar door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij wat de kunnen risico’s zijn en kunnen we u hierin adviseren. Desgewenst brengen we u in contact met onze tussenpersonen om voor u een verzekering samen te stellen. Uiteraard beschikken wij over Algemene Voorwaarden welke we bij elke offerte meesturen. Niet ontvangen of vragen hierover? Neem gerust contact met ons op! 

Aansprakelijkheidsverzekering
Stel dat er tijdens uw reis iets gebeurt waarbij u, als bedrijf, en uiteindelijk wij, als bedrijf, aansprakelijk voor kan worden gesteld dan beschikken wij over een aansprakelijkheids- verzekering. Deze aansprakelijkheidsverzekering voldoet aan de strenge eisen waaraan bijvoorbeeld ANVR-leden moeten voldoen. De exacte polisvoorwaarden sturen wij u op verzoek graag toe.
Reisverzekering
Gedurende uw reis kan er altijd iets gebeuren, en dat is al vervelend genoeg. Om er zeker van te zijn dat u zich in dat geval zo min mogelijk zorgen hoeft te maken, stellen wij het verplicht om een reisverzekering te hebben wanneer u met ons op reis gaat. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Dit kan uw eigen reisverzekering zijn, maar wij kunnen u hierin ook adviseren. Wij werken samen met een gerenommeerde reisverzekeraar zodat u zeker weet dat u goed verzekerd op pad gaat.