menu

Incentive Reizen

incentive reizen personeels reizen bedrijfsuitje

Incentive reizen

Incentive betekend letterlijk: een beloning die motiveert om harder te werken of om een (bijzondere) prestatie te leveren. En wat is een betere motivatie dan het vooruitzicht op (lang) weekend weg met het team om deze bijzondere prestatie te vieren? Lees meer….

 

Retail Safari’s 

retail safari personeelsreis leadership reis

Retail Safari Berlijn

Inspiratie nodig? Benieuwd hoe andere winkelformules de klant inspireren? Of wil je weten hoe men in andere steden tegen winkelformules aan kijkt? Lees meer…

 

Corporate Wellbeing 

Motivatiereis personeelreis incentive

Motivatie reis

Alle neuzen dezelfde kant op! Dat is het doel van een motivatie campagne. Unravel incentives and events is gespecialiseerd op het (communicatief) begeleiden van verander trajecten in een bedrijf. We werken samen met diverse partijen om een geslaagde campagne van de grond te krijgen die aansluit bij uw doelstellingen. We kunnen ons op de interne communicatie richten maar ook op de externe.

Geen betere afsluiting van zo’n verander traject dan met zijn allen tijd door te brengen. En waar kan dat beter dan op een plek waar iedereen uit zijn ‘veilige thuis’ situatie is. Hier staat alles in het teken van samenwerken en de dagelijkse bezigheden staan op de achtergrond, aandacht voor elkaar en het bedrijf.

 

Bedrijfsuitje & Personeelsreis

Bedrijfsuitje teambuilding sales incentive

Teambuilding op het strand!

Wanneer het jaarlijkse (of éénmalige) bedrijfs- of personeelsuitje weer voor de deur staat is het vaak goed zoeken naar een leuke activiteit die voor iedereen verrassend is. Unravel incentives and events heeft met haar jarenlange ervaring heel wat verrassingen in petto.

Na een uitgebreide briefing van uw kant zoeken we naar een invulling die perfect past bij uw groep, waarbij de grenzen van de comfort-zone opgezocht worden, waar de hele dag uit en aaneenschakeling van verrassingen bestaat en waarbij het de deelnemers aan niets ontbreekt!

 

Projectmanagement

project management incentive personeelsreis retail safari

Project management

Soms heeft u behoefte aan een paar extra handjes voor een aankomende incentivereis, campagne of evenement. Unravel kan snel schakelen en deze extra handjes voor u te zijn. Desgewenst kunnen we bij u intern aan de slag of we werken vanuit ons kantoor in Amsterdam. We passen ons snel aan in uw team, op leidinggevend of uitvoerend niveau. Onze ervaring bij diverse bedrijven zorgt voor een frisse wind in uw projectteam. Maar we kunnen ons hierdoor ook snel aanpassen aan uw manier van werken. Kortom, met Unravel haalt u een professionele project manager in huis op het moment dat ú daar behoefte aan heeft!

 

Meeting, congres & beurs

Meeting beurzen en congressen

Meeting, beurs en congres

Het organiseren van een meeting of congres heeft veel om handen. Wij nemen, naar wens, de inschrijvingen, het logistieke gedeelte, de hotels, catering en uiteraard het leisure gedeelte voor onze rekening. Wij kunnen u ook ondersteunen in het inhoudelijke gedeelte van uw evenement. Maar we zorgen er vooral voor dat uw boodschap alle ruimte heeft om binnen te komen bij de deelnemers. Wij staan achter de schermen voor u klaar, zodat u snel kunt schakelen bij vragen en/of problemen. Met hulp van Unravel incentives and events kunt u er zeker van zijn dat uw evenement een blijvende herinnering is bij uw deelnemers. En dat is tenslotte waar het om gaat!