menu

Groepsreizen voor bedrijven en bedrijfsuitjes

Wanneer het jaarlijkse (of éénmalige) bedrijfsuitje of de personeelsreis weer voor de deur staat is het vaak goed zoeken naar een leuke activiteit of bestemming die voor iedereen verrassend is.

Unravel | incentives and events heeft met haar jarenlange ervaring heel wat verrassingen in petto. Of het nu gaat om één dag pure teambuilding of dat je op zoek bent naar een gecombineerde dag van activiteiten met een workshop of een meeting. Of misschien wil je wel meerdere dagen op pad, en dan ook nog naar het buitenland. Wij helpen je een perfecte trip te organiseren.

Na een uitgebreide briefing van jullie kant zoeken we naar een invulling die perfect past bij je groep, waarbij de grenzen van de comfort-zone opgezocht worden, waar de hele dag uit en aaneenschakeling van verrassingen bestaat en waarbij het de deelnemers aan niets ontbreekt! Van ruige outdoor activiteiten tot sportief samenwerken op het strand en van spannende teambuilding tot bruisende city games. Maar dan helemaal van A tot Z tot in de puntjes geregeld, door ons, kun je zelf ook meedoen. Desgewenst zijn we er die dag (dagen) bij om alles uit handen te nemen. Maar we stoppen niet bij het dagprogramma. We kennen de beste hotels, de tofste restaurants en de mooiste venues, we zitten bomvol ideeën voor een onvergetelijk feest en hebben heel wat contacten die we in kunnen zetten om net dat beetje extra’s mee te geven aan jullie bedrijfsuitje of personeelsreis!

Daagt jij ons uit om wat onvergetelijks neer te zetten?