Klanten & Ambassadeurs

Onze klanten

Een selectie van de klanten waar wij mee samenwerken. Meer weten of meer wil je meer referenties? Neem gerust contact met ons op!

Van anesthesiologen wordt altijd gezegd dat ze niks anders doen dan: koffie drinken, aandelenkoersen volgen en vriendinnetjes bellen. De werkelijkheid is dat ze alle operaties goed voorbereid hebben, de protocollen zijn klaar, de apparatuur geijkt en de patiënt geïnformeerd. Waarom gaat dat zo? Omdat ze in geval van compilaties of nood kunnen improviseren. Ze hoeven niet de hele dag bezig te zijn met de algemene zaken, die zijn immers allemaal al geregeld. Ze kunnen anticiperen op de veranderende werkelijkheid. En daarom werken wij met jou: jij bent de anesthesioloog van onze reis.
Peter
In 2017 hebben wij onze Malaga reis georganiseerd met Unravel en dit is erg naar tevredenheid gegaan. Geweldige locatie uitgekozen, de lokale reisleiding was top en de balans in activiteiten heel fijn. De communicatie en afstemming met Unravel is heel prettig. Echt een onvergetelijke reis gehad!
Joyce
In één woord “WAUW”! Wat een ervaring was deze 4 daagse teambuilding in Malta! Alles was tot in het kleinste detail geregeld, en hoe?! Een privé catamaran sailing trip, een jeep safari in Valletta, en quad driving door Gozo. Subliem gewoon. Napraten over onze avonturen konden we zowel ’s middags als ‘s avonds in vakkundig uitgekozen restaurants, op toplocaties. Het was puur genieten zonder zorgen van de eerste tot de laatste minuut!
Geert

Onze ambassadeurs

Niemand kan zo goed vertellen waarom u met ons op pad zou moeten gaan als onze eigen ambassadeurs. Zij kennen ons immers goed en weten precies wat ze aan ons hebben. Geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame. En voor u is het tóch fijn om te werken met een bureau dat door een bekende is aanbevolen!

We hebben een flink netwerk ambassadeurs, eigenlijk zijn dat onze tevreden klanten maar natuurlijk ook vrienden en bekenden van Unravel. Zij kunnen u allemaal vertellen hoe het is om met Unravel | incentives and events te werken. En dat delen ze graag! Wilt u één van onze ambassadeurs spreken? Neem contact met ons op en we verwijzen u door!

Maar we kunnen natuurlijk nooit genoeg ambassadeurs hebben. Zet u dus actief in om Unravel | incentives and events aan te raden binnen uw eigen netwerk! Brengt u ons een nieuwe klant die met ons op reis gaat, dan mag u ook op een privé incentive. Zo kunt u nog eens genieten van de service van Unravel.  Dit doen we uiteraard in overleg. Maar denk aan een heerlijk diner, een ballonvlucht (met champagne!) of zelfs een weekend weg naar een bijzondere bestemming.

Wilt u meer informatie over ons bijzondere programma of één van onze ambassadeurs spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!