Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wanneer het jaarlijkse (of éénmalige) bedrijfsuitje of de personeelsreis weer voor de deur staat is het vaak goed zoeken naar een leuke activiteit of bestemming die voor iedereen verrassend is.

 

Van één tot meerdaagse reizen. Van Nederland tot ver daarbuiten. Elke reis is op maat gemaakt en one-of-a-kind. Wat ze gemeen hebben is dat wij ze organiseren en ze dus bomvol verrassingen zitten. Mooie locaties, onverwachte activiteiten en verrassende extraatjes. We ontzorgen jullie in het hele traject, van conceptfase tot de terugkomst op kantoor.

 

We zoeken naar een invulling die perfect past bij je groep, waarbij de grenzen van de comfort-zone opgezocht worden, waar de hele dag uit een aaneenschakeling van verrassingen bestaat en waarbij het de deelnemers aan niets ontbreekt! Van ruige outdoor activiteiten tot sportief samenwerken op het strand en van spannende teambuilding tot bruisende city games.

 

Maar dan helemaal van A tot Z tot in de puntjes geregeld, door ons, kun je zelf ook meedoen. Desgewenst zijn we er die dag (dagen) bij om alles uit handen te nemen. Maar we stoppen niet bij het dagprogramma. We kennen de beste hotels, de tofste restaurants en de mooiste venues, we zitten bomvol ideeën voor een onvergetelijk feest en hebben heel wat contacten die we in kunnen zetten om net dat beetje extra’s mee te geven aan jullie bedrijfsuitje of personeelsreis!

Teambuilding Strand

Teambuilding op het Nederlandse strand!

MEER LEZEN
bedrijfsuitje amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Plastic vissen op de Amsterdamse grachten

MEER LEZEN

Jubileumreis Ardennen

Outdoor adventures in de Ardennen

MEER LEZEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>