Back to (team) work!

Back to (team) work!

Terwijl je nog lekker nageniet van de zomer,  je collega’s allemaal weer terug komen van ‘vakantie’ en jullie weer aan het werk gaan kom je er waarschijnlijk al snel achter dat dingen veranderd zijn. Je voelt een afstand in je team, letterlijk omdat collega’s thuis werken maar vooral figuurlijk, jullie zijn misschien de verbinding een beetje verloren…  Timon Visser, training, coaching en advies en Unravel Incentives hebben de handen ineengeslagen en een fantastisch nieuw programma ontwikkeld! 

 

Verbinding 

 Je komt naar ons om weer te verbinden met je team. Iets wat gedurende de afgelopen maanden waarschijnlijk niet vanzelfsprekend was. In de wereld om ons heen én in ons eigen leven is veel veranderd. Hoe gaan jullie als team daar mee om? Wat wordt jullie nieuwe ‘team’ normaal? Dat gaat over concrete zaken als online en offline werken, maar vooral over de wat wordt op dieper niveau jullie nieuwe manier van werken? 

We hebben een 2-daagse in de natuur ontwikkeld om, samen met onze trainer Timon, te werken aan duurzame verbinding binnen je team. Maar we zorgen ook dat er meer dan voldoende ruimte is om tijd met elkaar door te brengen op een unieke plek ‘ver’ weg van thuis. Professioneel lummelen noemen wij dat. 

 

Trainen met impact 

Het inhoudelijke programma staat onder leiding van Timon Visser. Hij is teamcoach/trainer en heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van teams. Timon werkt volgens het Secure Base principe en is een NLP Practitioner. Zijn energie werkt aanstekelijk en hij weet op een prettige manier tot de kern te komen. Teams geven terug dat hij makkelijk verbinding maakt, de juiste toon heeft én zich uitspreekt. Timon kent de kwetsbaarheid van verandering als geen ander en beschikt over diverse tools om dit om te zetten in een krachtig instrument!

 

En nu? 

Hebben we je aandacht? Voel je ergens een: ja, dat hebben wij nodig? Of helemaal niets van dit alles? Neem contact met ons op voor een inspiratie offerte waarna we verder kunnen praten om jullie wensen specifiek in kaart te brengen. We blijven immers een maatwerk specialist

Sinds 1 juli 2020 mogen we weer bedrijfsevenementen organiseren en uitvoeren. Uiteraard doen we dit allemaal binnen de op dat moment geldende regels van het RIVM. Al onze leveranciers en collega’s werken volgens deze protocollen. Dit vraagt wellicht wat flexibiliteit aan jullie kant, maar we beloven je een straks georganiseerd evenement met impact. 

Wil jij ook back to (team) work?

  • Hidden

Teambuilding Strand

Teambuilding op het Nederlandse strand!

MEER LEZEN
meeting veluwe

Meeting Veluwe

Out of office in de bossen

MEER LEZEN
teambuilding amsterdam

Teambuilding Amsterdam

Plastic vissen op de grachten

MEER LEZEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>