Meetings

Meetings

Een jaarlijkse meeting om de plannen voor het volgende jaar te bespreken, een product introductie, een nascholingsreis, de welbekende hei-sessie, een partner-event voor al je zakelijke partners.  Zoveel momenten waarop het beter is om buiten de deur af te spreken, op een inspirerende omgeving.  

Het organiseren van een meeting of congres heeft veel om handen. Wij nemen, naar wens, de inschrijvingen, het logistieke gedeelte, de hotels, catering en uiteraard het leisure gedeelte voor onze rekening.

Inhoud loont

Wij kunnen je ook ondersteunen in het inhoudelijke gedeelte van jullie evenement; te gekke inspirerende sprekers, bijzondere set ups in de zaal die een meeting uitdagender maken, toffe locaties, mooie catering concepten.

Maar we zorgen er vooral voor dat je boodschap alle ruimte heeft om binnen te komen bij de deelnemers. Wij staan achter de schermen voor je klaar, zodat je snel kunt schakelen bij vragen van de deelnemers en tijd met hen kan doorbrengen. Met hulp van Unravel incentives and events kun je er zeker van zijn dat jouw evenement een blijvende herinnering is bij de deelnemers. En dat is tenslotte waar het om gaat!

Benieuw wat we voor jou kunnen doen?

Meeting Lissabon

Meeting met fun elementen in het zonnige Lissabon!

MEER LEZEN
meeting athene

Meeting Athene

Oud vs nieuw in Athene

MEER LEZEN
meeting veluwe

Meeting Veluwe

Out of office in de bossen

MEER LEZEN

Meeting Mallorca

Meeting en fun op Mallorca!

MEER LEZEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>