Verzekeringen

Reisverzekering

Gedurende julllie reis kan er altijd iets gebeuren, en dat is al vervelend genoeg. Om er zeker van te zijn dat je je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken, stellen wij het verplicht om een reisverzekering te hebben wanneer je met ons op reis gaat. Als partner van Allianz Global Assistance kunnen wij direct je reis- en/of annuleringsverzekering regelen. Nadat de verzekering is afgesloten ontvang je van ons de polisgegevens en voorwaarden.

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel dat er tijdens jullie reis iets gebeurt waarbij jullie, als bedrijf, en uiteindelijk wij, als bedrijf, aansprakelijk voor kunnen worden gesteld dan beschikken wij over een uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze hebben wij afgesloten bij AON.

Algemene voorwaarden

Uiteraard beschikken wij over uitgebreide Algemene Voorwaarden welke zijn opgesteld conform the huidige wetgeving. Wij sturen deze voorwaarden bij elke offerte mee. Niet ontvangen of vragen hierover? Neem gerust contact met ons op of log in via de gegevens die je van ons gekregen hebt.

Evenement verzekering CLC-Vecta

Unravel | incentives and events is aangesloten bij CLC-Vecta (Centrum voor Live Communication). is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. Daarnaast biedt Unravel | incentives and events altijd een evenementen verzekering aan. De CLC-VECTA evenementen verzekering (of onkostenverzekering) biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien je jullie evenement onverhoopt moet annuleren. Schade ontstaan ten gevolge van het annuleren, voortijdig beëindigen en uitstellen van een evenement wordt vergoed. De kosten van deze verzekering bedragen 2,5% over de totale omzet van jullie evenement. Deze verzekering is verplicht op pakketreizen bestaande uit minimaal 2 reisdiensten (vervoer, verblijf of activiteit).

GGTO Garantie fonds

Unravel | incentives and events is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). De Stichting GGTO staat er voor garant dat jullie het reeds betaalde deel van jullie reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens jullie verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jullie verblijf jullie terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een bijdrage in rekening gebracht aan de klant. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Deze garantiestelling is uitsluitend van toepassing op pakketreizen bestaande uit minimaal 2 reisdiensten (vervoer, verblijf of activiteit). Losse reisdiensten zijn niet gedekt door de garantieregeling.

Belangrijk om te weten!

Unravel Incentives and Events doet er alles aan om volgens de laatste richtlijnen te werken. Zie onze Privacy Statement onder het kopje FAQ om onze maatregelen ten behoeve van de AVG te lezen. Wij zijn aangsloten bij diverse brancheverenigingen om altijd up-to-date te blijven van ontwikkelingen in de branche en om de best mogelijke dienstverlening te kunnen blijven leveren.