Brandspiration Berlijn

1,5 uur 20 deelnemers Lente Grafitti workshop

Hit and run!

Een internationaal retail team en haar retail management bureau  gingen voor hun jaarlijkse strategie meeting naar Berlijn. Niet alleen gingen zij de strategie voor volgend jaar bespreken, plannen maken en brainstormen, zij gingen ook kijken hoe het er in Berlijn aan toe gaat. Op Retail Safari in Berlijn! 

Hotel

Helemaal in stijl van de trip zochten wij een hip hotel uit in het centrum van Berlijn Tiergarten. Vanuit alle kamers hadden we uitzicht op de Tiergarten. Ja, de dierentuin! Zo gaaf, dat je bijna je kamer niet uit wilt… Het monumentale pand is super hip ingericht en van alle gemakken voorzien. Een inspiratie plek!

Brandspiration

48 uur Berlijn! Kort en krachtig uit je comfortzone, dat kunnen wij wel! Allereerst het inhoudelijke gedeelte. Na de meeting brachten we een kort bezoek aan een aantal concept stores in West-Berlijn, inclusief verrassingsbezoek aan de eigen shop. De tweede dag maakten we een stads wandeling door Oost-Berlijn. Hierbij bezochten we allerlei winkel concepten, van heel modern tot tijdloos en van super digitaal tot vernieuwend. Een echte eyeopener voor de twee teams.

Be creative!

Zoveel inspiratie in je hoofd moet eruit. En geen betere manier dan om dat via je handen te doen! De groep werd in twee teams in gedeeld en beide kregen een blank canvas dat ze mochten bewerken met graffiti. Superleuk om dit te doen in een stad die bekend staat om haar vele graffiti-art!

Trabbi tour

Één van de hoogtepunten waren zeker de Trabantjes die de groep zelf mochten besturen! De gids leidde de weg naar het restaurant. Langs alle hoogtepunten van de stad waar we kort stopten reden we zo door naar het private dining restaurant van een broer en zus die werkelijk de sterren van de hemel voor ons kookten!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>