Brandspiration Hamburg

Hamburg 90 deelnemers Herfst Thema 'wereld' opdrachtgever

Brandspiration Hamburg

Voor één van onze klanten mochten we voor het 3e jaar op rij hun partnerevent organiseren. We werden uitgedaagd met een vernieuwend concept te komen waarin de marketing doelstellingen en producten vertaald worden naar een tastbaar evenement.  Dat laten we ons geen 2 keer zeggen. We creërden een wereld waarin de deelnemers zich konden verliezen in diverse thema ruimtes van de opdrachtgever. 

Locatie

In een waanzinnig industrieel pand met een groot terras aan de oevers van de Elbe en op steenworp afstand van het centrum bouwden we een fantatische event locatie op.

Activiteiten

Dagen gevuld met activiteiten in de klantwereld. Van workshops en product trainingen naar de jaarlijkse marketing-update, een glimp van de toekomst en netwerk mogelijkheden.

Bratwurst und kartoffeln

When in Germany... uiteraard namen we alle (internationale) deelnemers voor 1 avond mee naar een biergarten voor een avond gevuld met Duits bier, bratwurst, sauerkraut en kartoffeln. Prosit!

Award dinner!

Ieder jaar staat de laatste avond in het teken van de Award show! Dit jaar bouwden we een nachtclub op de Reeperbahn om tot een fonkelende feestlocatie.

  • Item #6

    Slide Content

  • Item #7

    Slide Content

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>