Brandspiration New York

8 uur 10 deelnemers Najaar Helicoptervlucht

Brandspiration in New York

Voor het retail team van een internationaal sportsbrand organiseerden wij een Brandspiration incentive naar New York! Het doel: naast een teamuitje wilden ze graag zien hoe het retail landschap in New York eruit ziet. Een groep van 10 collega’s vertrok op incentive naar de Big Apple om kennis te maken met de ‘behind the shops’ in New York!

Hotel

Bij aankomst in New York werd de groep naar hun hippe hotel in the Meatpacking District gebracht. Op alle kamers stond een Welcome to the City pakket klaar met alle benodigdheden voor een verblijf in New York! Een Yankees pet, een stadsgids, American Cookies en nog veel meer. Een goed begin!

Activiteiten

De reis begon met een waanzinnige verrassing. Een helikopter vlucht over New York naar de Hamptons. Een fantastische lobster brunch voor ze aan boord van een jacht gingen chillen in de Hamptons. ’s Avonds aan het diner op grote hoogte in een rooftop restaurant werd er uiteraard nog volop nagepraat over deze te gekke dag!

Brandspiration

Karen, onze retail goeroe in New York, ontmoette de groep voor een trend update over New York aangepast op de wensen van de klant. Samen met haar bezochten ze een aantal vooruitstrevende retail concepten in de stad. De bezoeken waren gevuld met behind the scenes, meet ups en inspirerende talks. Hello insipration!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>