Incentive Dubai

6 uur 15 deelnemers winter Jeepsafari in de woestijn

Amazing Dubai

Na een jaar lang hard gewerkt te hebben nam dit bedrijf haar toppers mee naar Dubai voor een welverdiende incentive reis! Niet alleen om te genieten van alle pracht en praal maar er moesten ook een paar meetings bijgewoond worden. Wij kunnen ons ergere locaties voorstellen om dit te ‘moeten’ doen!

Hotel

De hotels in Dubai zijn een incentive op zich. We hadden gekozen om het eerste deel van de reis midden op de wereldberoemde Palm door te brengen. Na een paar nachten verhuisden we naar de woestijn naar een luxe resort waar het de groep aan niets zou ontbreken.

Activiteiten

Van shopping tours in de bizar grote winkelcentra tot dineren in de hoogste toren ter wereld. Opgehaald worden met een Rolls Royce Phantom om naar het diner in het 7-sterren hotel Burj Al Arab gebracht te worden. Of wat denk je van een woestijn safari in Hummers? Met lokale chauffeurs de ‘dunes bashen’? Deze groep deed het allemaal.

Hoogtepunt

De sunset cocktail in de woestijn, met champagne en aardbeien waarna ze onder de sterrenhemel naar hun woestijn resort gebracht werden. Sprookjesachtig mooi!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR
Niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>