Incentive Marbella

3 uur 11 deelnemers Lente Quad rijden

Keihard genieten in Marbella

Ze moeten er een jaar hard voor werken, maar als ze hun targets halen worden ze ook dubbel en dwars beloond met een incentive. Dit bedrijf neemt haar medewerkers als het even kan elk jaar mee op pad om ze te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Dit jaar stond er een incentive naar Marbella op het programma!

Hotel

Een fantastisch deluxe beachhotel in Marbella boekten we als de thuishaven voor deze groep. Marbella kent heerlijke stranden en een leuk oud centrum. Het achterland is ook nog eens prachtig en er is waanzinnig veel te ontdekken!

Activiteiten

Naast veel ‘relax’ tijd aan het strand, het zwembad of in het oude centrum van Marbella kozen we toch ook voor een paar avontuurlijke activiteiten. Ëén ervan was een quadtocht door de bergen achter Marbella. Iedereen een eigen quad en gassen maar!

Eten, eten en nog eens eten

Dat je in Spanje lekker kan eten mag geen verrassing heten. Wij maakten een combinatie van paella, tapas en moderne lunches bij de beachclubs. Maar… we kozen ook voor een intiem Michelinsterren restaurant in het centrum van Marbella. Ultiem genieten!

Spannend

De gevaarlijkste handelsroute ter wereld lag eens bij Malaga: El Caminito del Rey. Vandaag de dag is dit een spannende weg waarbij er kleine aanpassingen zijn gedaan om gasten te kunnen ontvangen. Deze daredevils hebben de route gelopen en moesten bekennen dat het adembenemend maar toch ook een beetje spannend was!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>