Meeting Athene

3,5 uur 85 deelnemers Najaar Gala diner aan het strand

Kalimera Athene!

Een multinational nodigt jaarlijks al haar partners uit voor een internationaal event op een buitenlandse locatie. Dit jaar mochten wij voor het eerst dit evenement organiseren voor de 85 gasten van dit Nederlandse koffiemerk. Kennisoverdracht, bijzondere venues, een flitsende award show, een toffe verrassende bestemming en een out of the box meeting set up waren de kernwoorden. Daar konden wij wel wat mee!

Top locatie

Onze gasten komen vanuit Azië, Europa en Afrika dus Griekenland was een perfecte plek (een beetje) in het midden. Athene het bruisende hart van dit bijzondere land en dus de locatie voor ons event! Athene is enorm in ontwikkeling de laatste jaren en qua faciliteiten perfect! Nieuwe hotels, hippe restaurants, mooie activiteiten in een historisch jasje.

Hotel

We kozen voor een 5 sterren hotel net buiten het stadshart. Met fantastische meeting faciliteiten en een ROOFTOPBAR met uitzicht op de Acropolis. Ha, wat wil je nog meer! Voor de meeting in het hotel gingen we voor een inspirerende opstelling met een tof licht en videoplan. In de algemene ruimte waren diverse ‘werelden’ opgebouwd waarbij alle producten geshowcased werden.

Meet all day

Kennisoverdracht was het doel van deze meeting. Maar daarnaast hadden we natuurlijk ook een aantal fun elementen ingevoegd! Een Griekse avond met Sirtaki dansers en Ouzo, een zeepkisten race als actieve (en hilarische…) activiteit, een diner aan de haven van Piraeus en als afsluiter een award diner aan het strand.

Hoogtepunt

Het award diner in een fantastische locatie aan het strand. Met een heuse Oscarwaardige show werden de beste partners in de diverse categorieën gewaardeerd met een award. Een rode loper met Griekse godinnen, een voortreffelijk diner, een topfeest en voor velen een knaller van een kater de volgende ochtend… Volgend jaar weer!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>