Meeting Dubrovnik

2,5 uur 80 deelnemers Lente Gala diner op het fort

Nascholings meeting Dubrovnik

Een langverwachte wens van onze contactpersoon kwam uit toen we het toch voor elkaar kregen een sluitend programma naar Dubrovnik samen te stellen. Qua vluchten, budget en hotels een flinke uitdaging maar des te gaver toen het toch gelukt was!

Locatie

Dubrovnik is een prachtige locatie met een vergaande historie, een prachtig landschap en za-lig eten. We kozen voor een hotel een stuk buiten het centrum, zodat we de drukte konden vermijden en een ontspannen nascholingsreis konden organiseren. De meetingroom bijvoorbeeld lag op een klif en had uitzicht over de zee. Je snapt dat we de gordijnen tijdens de bijeenkomst potdicht hielden

Activiteiten

Van een zelfgemaakt spel in het oude centrum van de stad waarbij we de oude muur, de steile trappen en de kabelbaan niet oversloegen natuurlijk. Ook de prachtige locaties die de stad rijk is brachten we tijdens dit spel een bezoekje. Maar we planden ook een middag vrij in waarbij sommige deelnemers koen om het centrum in te gaan en anderen met de jetski’s de zee op gingen.

Oesters vangen

Met auto’s reden we een heel stuk buiten Dubrovnik. Dit leek een leuke ‘middag activiteit’ maar eigenlijk was dit een manier om de groep te verplaatsen naar de ‘oester kwekerij’. Jaja, een heuse oester kwekerij. Met de boot voeren we het meertje op waar de oester vers uit het water gevist werden en met een glas bubbels het aperitief vormden van het diner.

Gala diner op het fort

Een absoluut hoogtepunt was het galadiner in het fort. Als we er aan denken krijgen we nog steeds een beetje kippenvel. In het fort dat je op alle foto’s van Dubrovnik ziet, in zee gelegen. De Kings Landing voor de Game of Thrones liefhebbers. Op het balkon van het fort hadden we een aperitief en op de binnen plaats in de open lucht het diner. Magisch!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>