Meeting Mallorca

2,5 uur 50 deelnemers Najaar Jeeprally over het eiland

We love meetings at Mallorca

Drie jaar geleden werkten we mee aan de allereerste nascholingsreis van dit ziekenhuis en zijn we dus apetrots dat we de 3e ook mochten organiseren! Met 50 specialisten en huisartsen vertrekt dit ziekenhuis voor een vierdaagse nascholingsreis op een zonnige Europese bestemming! Ja, dan denken wij direct aan het prachtige eiland Mallorca. Zo goed als zon-zeker en waanzinnig veel leuke dingen te doen.

Mallorca

Mallorca behoeft niet heel veel nadere uitleg voor wat betreft locatie, zon, strand, feest. Maar wat velen niet weten is dat het een prachtig, ruig eiland is waar superveel te ontdekken valt! Op een heel ander manier een verrassende bestemming dus.

Hotel

We kozen voor een gloednieuw hotel in Platja de Palma, beter bekend als het uitgaansgebied van Mallorca maar in dit fantastische hotel merkte je daar niets van! Een heerlijk zwembad, een waanzinnige rooftop bar en een unieke vergaderzaal. Voor de diehards was het vertier wel om de hoek te vinden…

Activiteiten

Paella, natuur, sinaasappels, de prachtige stad Palma de Mallorca, strand en zon. Dat is Mallorca! Onze activiteiten draaiden dan ook allemaal om deze pijlers heen. We begonnen de reis met een paella workshop op de meest idyllische Finca die je ooit zult zien. Pepe de chef bestiert de keuken, buiten staat een lange tafel met hapjes en eten doen we vervolgens in de tuin. Oh ja, tussendoor moet iedereen wel zelf de paella koken!

Hoogtepunt

Het is moeilijk kiezen tussen de zelfgemaakte jeepsafari over het eiland of het gala diner in de privé finca met Flamenco show!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>