Teambuilding strand

in Nederland 60 deelnemers Nazomer Klimtoren

Life is better at the beach

Voor een afdeling van een Nederlands offshore bedrijf organiseerden wij hun jaarlijkse teambuilding evenement op het strand. Omdat het grootse deel van de collega’s vooral offshore werkt is het van groot belang om deze dag boordevol gezelligheid te plannen. Maar het zijn ook stoere mannen en vrouwen die graag de handen uit de mouwen steken…

Locatie

Op het strand van IJmuiden huurden we een privé paviljoen waar we de hele dag ons ‘thuis voor een dag’ van maakten. Om te zorgen dat iedereen een borreltje kon drinken en op tijd van en naar de locatie kwam zorgen wij ook voor het vervoer van en naar kantoor. We organiseerden een dag vol adrenaline, teambuilding, grenzen op zoeken, samenwerken en plezier.

Samenwerken en fun

Buiten op het strand lagen beachvolleybalvelden en de teambuilding activiteiten klaar, stonden de blowkarts op het strand en de klimtoren gereed voor de adrenaline junkies. Door middel van een roulatie schema gingen alle deelnemers langs alle activiteiten en konden we aan het einde van de dag met een biertje en een bitterbal een heuse prijsuitreiking doen!

Eten en drinken

Met zoveel buiten spelen is het eten en drinken een belangrijk onderdeel van het programma. Gedurende de dag zorgden we voor drankjes en wat lekkers. Na de borrel met bitterballen werd snel de aangestoken, de bar geopend en de muziek een tandje harder gezet.

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>