Jubileumreis Ardennnen

3 uur van Utrecht 80 deelnemers Lente Outdoor Ardennen

Jubileumreis in de Ardennen

Voor een Nederlands kleding- en lifestylemerk organiseerden wij hun 25-jarig bestaan. Een jubileum reis met als doel gezellig samenzijn. Het verloop binnen het bedrijf is superlaag dus de meeste medewerkers zitten al erg lang op hun plek. Daarnaast wordt er heel wat geborreld en gefeest op het kantoor dus de lat voor een top weekend lag hoog!    

Locatie

We kozen voor een weekend in de Ardennen! We regelden een locatie die we privé voor de groep konden huren en waar ze hun gang konden gaan. De groep sliep verspreid over verschillende basic maar superverzorgde huisjes. Toch een intieme setting in deze groepslocatie.

Activiteiten

Bij aankomst startten we met een team activiteit á la Expeditie Robinson. Een competitief programma waarin samenwerking en fun centraal staan. Winnen is immers belangrijker dan meedoen 🙂 De verplaatsing en de constante hete adem van de andere teams in je nek. Doel? Als eerste de bedrijfsvlag hijsen! Een top activiteit om het weekend mee te beginnen!

Outdoor Ardenne

Maar bij de Ardennen hoort toch ook zeker outdoor! Klimmen, abseilen, tokkelen, mountainbiken… iedereen kon zich voor de 2e dag inschrijven op een activiteit naar keuze. Zo konden alle deelnemers ook hun eigen tempo en intensiviteitsniveau bepalen. Perfect voor een groep als deze!

Feestelijk diner en feest

De eigen cateraar van het bedrijf was meegereisd naar de Ardennen om het feestmaal te bereiden. Lange tafels ingedekt met wit linnen boden een fantastisch contrast met ruige natuur van de Ardennen. Na het chique diner ging de dansvloer open en draaide de DJ hitjes tot in de late uurtjes!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>