Incentive Budapest

2 uur 50 deelnemers Najaar Trabantjes door de wijngaarden

Incentive en meeting Budapest

Voor hun jaarlijkse meeting koos deze groep het statige Budapest als hun bestemming.

Locatie

Een waanzinnig indrukwekkende historie, de magische Donau, een gezellig centrum... alles bij elkaar de perfecte stad voor een lang weekend!

Activiteiten

Deze groep komt elke anderhalf jaar bij elkaar voor een 4-daagse workshop. Hun activiteiten zijn dus voornamelijk in de meetingroom. Reden te meer om te zorgen dat de activiteiten buiten het hotel te gek zijn!

Wijngaarden en trabantjes

Het achterland van Budapest heeft prachtige wijngaarden. We reden met Trabantjes door de wijngaarden en eindigden in een dorpje waar we een borrel met hapjes in de straat organiseerden. Bij alle huizen in de straat stond er een hapje en een drankje klaar. We eindigden de avond met goulash en feest in de schuur!

Statig dineren

Budapest zit vol verrassende restaurants. Van lokale goulash tot de moderne keuken, het is er allemaal. Maar als je echt bijzonder wilt dineren dan kies je voor een te gekke venue: de Hongaarse Academie van Wetenschappen. Een lokatie met een historische wauw factor!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>