Incentive IJsland

3 uur 5 deelnemers winter Helicopter over de vulkaan

IJskoude incentive op IJsland

Geen bestemming zo divers als IJsland. Maar ook geen bestemming zo te gek voor een onvergetelijke incentive. Dat dacht ook dit management team. In 4 dagen gingen zij langs de hoogtepunten van het eiland én deden ze keurig hun management meetings. Strakke planning!

Locatie

IJsland ligt op 3 uurtjes vliegen en is in álle seizoenen prachtig! Hoe dan ook maak je hier alle weerstypes op 1 dag mee.

Hotel

We combineerden de stad met de ruige natuur en verplaatsten van een lodge in the middle of nowhere naar een boutique hotel in het centrum van Reykjavik.

Activiteiten

Eerst een duik in de Blue Lagoon, lekker ontspannen na de vlucht. Hierna direct naar de lodge voor dat echte outdoor gevoel. Open haard aan, een tafel vol lokaal eten en vroeg onder de wol. De volgende ochtend starten met een brunch meeting gepland, lekker efficiënt met de tijd omgaan. Hierna snel naar buiten om IJsland te ontdekken. Met de helikopter vloog de groep vanaf het hotel naar de gletsjer voor de sneeuwscooter tocht! Vervolgens sprongen ze in de SuperJeeps om een aantal highlights van het eiland te bekijken. De chauffeurs zijn echte IJslanders, trots op hun gekke eiland en boordevol (sterke) verhalen. De laatste avond verbleef de groep in Reykjavik, hip dineren en tot ’s ochtends vroeg op stap. Dat kunnen die IJslanders wel…

Hoogtepunt

Once in a lifetime! Met de helikopter over de nog actieve vulkaan Holuhraun. On-ver-getelijk!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>