Incentive Malta

3 uur 12 deelnemers Lente Jeep rally over het eiland

Last minute incentive Malta

Of wij 4 weken van te voren een incentive naar Malta konden organiseren in september. Middenin het hoogseizoen. Geen probleem natuurlijk… Eerlijk is eerlijk, het kostte wat moeite, maar we hebben een fantastische reis neer kunnen zetten voor deze groep. Het was hun eerste kennismaking met ons, we konden niet meer stuk, dat begrijp je.

Top locatie

Malta is altijd een goed idee. Maar als je je groep echt wilt verrassen is het een top idee. Gelegen in de Middellandse zee en met invloeden van alle landen die hier ooit geheerst hebben is er van alles te ontdekken. De hotels liggen veelal aan zee en als je het goed plant heb je voor de diners geen transfers nodig maar kun je bijna alles lopen. Dat is toch net vakantie…

Activiteiten

Bij aankomst direct op de boot om hiermee naar het hotel te varen. Onderweg maakten we een stop om te snorkelen, werd er een BBQ lunch geserveerd en konden we zo aanleggen aan de steiger van het hotel. Wat een entrée! Met een self drive jeep safari ontdekten we het eiland. Links rijden is gegarandeerd lachen geblazen. En met de ferry gingen we naar Gozo voor een quad tocht over het Maltese mini eiland.

Eten en drinken

Dineren aan zee op loop afstand van het hotel in de bekende St. Julians Bay. Hier zie je de vissersbootjes liggen voor de nacht, twinkelen de lichtjes over het water en geniet je van verse lokale maaltijden. De volgende avond togen we naar de Waterfront voor een diner aan de haven. Ook hier barst het van de terrassen dus bleven de deelnemers nog wat hangen na het diner.

Hoogtepunt

Het afsluitende diner in Mdina is een magisch einde aan de reis. Met minibusjes reden we naar Mdina, de ommuurde stad, alwaar we opgewacht werden door een fakkeldrager. Hij liep met ons mee door het autovrije stadje en begeleidde ons de muur op voor een fenomenaal uitzicht over het eiland. Hier kregen we een glas bubbels… hallo perfecte locatie voor een aperitief! Vervolgens wandelden we door naar een hotel met een rooftop restaurant voor het diner. We hadden deze reis op geen betere manier kunnen afsluiten!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>