Meeting Lissabon

3 uur 80 deelnemers Najaar Lelijke eendjes tour

Bom dia de Lisboa

Elke anderhalf jaar (en dat al jááááren) vertrekt deze zorginstelling met een groep van 80 specialisten, (verpleeg)huisartsen en medische staf naar een Europese bestemming voor een vijfdaagse nascholingsreis. Geen betere manier om elkaar beter te leren kennen, begrijpen en verstaan dan op een plek weg van huis, afgesloten van de dagelijkse realiteit. Een halve dag meeting en een halve dag teambuilding en ’s avonds lekker eten zijn de belangrijkste ingrediënten van deze nascholingsreis.

Locatie

De Portugese stad Lissabon is de perfecte incentive bestemming met voor een ieder wat wils! De rivier de Taag, vlakbij zee, Portugese sfeer, overzichtelijke intieme stad. Tel daar een prachtig achterland en een fantastische historie van zeeverkenners en koningen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een top reis!

Teambuilding en zeilen

Bij aankomst in het hotel in Lissabon misten we 27 koffers. We organiseerden snel een shopping trip en er ontstond een levendige ruilhandel onder de deelnemers. Het spreekwoord: beter een goede collega dan een verre vriend bleek helemaal te kloppen! Hup snel naar buiten om te genieten van de Portugese zon! In de rivier de Taag, die dwars door Lissabon stroomt, lagen zeiljachten klaar voor een heuse regatta. De wind stond aan, de zon scheen, het was fantastisch!

Game on

De opdrachtgever maakt al jarenlang zijn eigen spellen waarbij de (vaak obscure) historie van de stad, problemen in de organisatie en prachtige plekken in de stad samen komen. Overbodig te vermelden dat iedereen hier elke keer enorm naar uitkijkt! We gingen via ondergrondse tunnels van een waterbassin naar een plein , we gingen met de bekende gele tram dwars door de stad, en naar de lokale markt voor een drankje.

Ugly Ducklings

Met lelijke eendjes maakten we een tocht langs de kust, door Sintra, langs Estoril en Cascais. Voor een overheerlijke vislunch naar het strand waarna de competitie echt ging beginnen. Jaja, het was geen middag vrij maar een echte competitie. Niet op snelheid, maar wel op slimheid.

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>