Meeting Veluwe

in Nederland 90 deelnemers Najaar Early morning mountainbike

Out of Office tijdens je meeting

De jaarlijkse 2-daagse Strategy Meeting is een feit en dat kun je beter maar zo leuk mogelijk maken! Voor een groot consultancy bedrijf in Nederland met kantoren in Amsterdam en Rotterdam gingen we op zoek naar een perfecte locatie in het midden van het land voor hun jaarlijkse bedrijfsuitje. De Veluwe natuurlijk! Groen, rust, inspiratie en voldoende plek voor teambuilding!

Locatie

De Bilderberg Hotels op de Veluwe zijn het perfecte decor voor een tweedaagse meeting. Van alle gemakken voorzien, super uitgerust met moderne meeting faciliteiten en een top catering. Bij aankomst werden de gasten dan ook direct verrast met een Veluwse broodjes lunch met lokale extraatjes. Daarna moesten ze toch echt de meetingroom in. We hadden ze met de rug naar het raam gezet want het uitzicht vanuit de meetingrooms op de eerste verdienping is fantastisch! Dat leidt alleen maar af van de inhoud…

Avondprogramma

Na meeting stond de borrel buiten op het gras klaar. Even een frisse neus halen en bijkletsen met je collega’s onder het genot van een hapje en een drankje. De grote BBQ foodtruck werd het grasveld op gereden en het diner voorbereid. ’s Avonds naar binnen voor de zelfgemaakte pub quiz en het feest dat tot de vroege uurtjes doorging.

Teambuiling

De volgende ochtend vroeg uit de veren voor een sportieve mountainbike activiteit om de zuurstof door de aderen te pompen en de mist uit de meeste hoofden te laten verdwijnen. Aan teambuilding geen gebrek deze dag, de groep had elkaar nodig om gefocussed te blijven. Gelukkig hebben we altijd de Veluwse bossen nog voor een frisse neus en de catering voor een stevige koffie en een heerlijke boerenlunch. De klant kijkt terug op een top event, ons grootse compliment!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>