Teambuilding Amsterdam

Amsterdam 110 deelnemers Zomer Plastic Vissen op de grachten

Teambuilding Amsterdam

Voor een corporate klant mochten wij de teambuilding middag in Amsterdam organiseren. Teambuilding in Amsterdam? Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!  

Locatie

In onze prachtige thuisstad Amsterdam is van ales te beleven. Maar het mooiste zijn de grachten. En om die zo mooi te houden koppelen we daar graag een sustainable activity aan!

Activiteiten

Samen met Plastic Whale organiseerden we een middag op het water. Met Plastic Vissen slaan we 2 vliegen in 1 klap, een heerlijke rondvaart over de grachten en ze hielpen mee de grachten plastic vrij te maken!

Borreltijd

Na gedane arbeid werd de groep tijdens de borrel beloond met een prijsuitreiking voor de 'most funky catch of the day' (een heuze pluchen flamingo!) en 'the biggest pile of waste'. In de zon bij Hanneke's Boom. Wat wil je nog meer!

Statig dineren

De Biotoop Mediamatic is een magische plek aan het water waar alles net een beetje anders gaat. In de kas verzorgden we een diner en werd er een klein dansje gewaagd!

Related projects

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>