menu

Brandspiration

Brandspiration nodig? Na een vakantie kom je vaak boordevol goede ideeën weer thuis om met frisse moed weer aan de slag te gaan. Waarom datzelfde gevoel dan ook niet oproepen na een trip met je team?  Vaak zit je flink vast in je oude denkpatroon en is het goed om daar eens helemaal uit te stappen.

Brandspiration opdoen doe je samen met een lokale autoriteit, gespecialiseerd in jouw vakgebied of in een speciaal thema. We maken een programma vol met ruimte om te brainstormen, presentaties te geven of sprekers uit te nodigen. Met hier en daar wat fun elementen natuurlijk. Bijzondere locaties en herinneringen maken deze trip onvergetelijk!

Als voorbeeld de Berlijnse retail safari: Benieuwd hoe winkelformules de klant inspireren? Of wil je weten hoe men in andere steden tegen winkelformules aan kijkt? Wij nemen je mee op een op maat gemaakte retail safari waarbij we flagship stores, conceptstores en andere interessante retail concepten bezoeken. Perfect voor diegene die met of in de retail werken! Vandaag de dag is het noodzakelijk voor bedrijven om uit hun comfort zone te stappen en zonder beperkingen te kunnen brainstormen en inspiratie op te doen om hun klanten een unieke merk experience te garanderen. Desgewenst voegen we ‘behind the scenes’ bezoeken in of verrassen we de groep maar we hebben ook een groot netwerk van lokale gidsen, retail goeroes en trendwatchers die gespecialiseerd zijn in de ontwikkelingen, een echte local dus die alle hotspots op zijn of haar duimpje kent en jullie kan inhoudelijk kan inspireren. met een vakinhoudelijke spreker.

We hebben programma’s gedaan in Berlijn, New York, Antwerpen en Londen. Ergens anders heen? We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe Brandspiration trips op nieuwe bestemmingen.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!