Incentivereis

Incentivereis

Incentivereis, groepsreis, jubileumreis, bedrijfsreis… Om waardering uit te spreken, te motiveren en enthousiasmeren. Een herinnering voor het leven voor jou en je team. En wat is een betere motivatie dan het vooruitzicht op (lang) weekend weg met het team om deze bijzondere prestatie te vieren?

Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van out of the box en op maat gemaakte reizen in Nederland, Europa en ver daarbuiten. We denken graag mee over de invulling van het programma en zorgen voor een vlekkeloos verloop. Fun in combinatie met teambuilding, productintroducties, cases en/of workshops.

 Maatwerk

Onze reizen zijn op maat gemaakt, dat klinkt heel chique, maar dat valt reuze mee. De reis moet immers naadloos aansluiten bij jullie organisatie, doelen maar vooral bij je collega’s, relaties of personeel. Een standaard reis is dan niet het antwoord. Maar wees niet bang, onze reizen zijn voor elk budget. Dat is nou juist zo handig aan op maat gemaakt…  

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde partners waardoor we je nét dat beetje extra kunnen geven. Een bijzondere locatie, een verrassende activiteit, een welkomstbrief met cadeautje op de kamer bij aankomst… wij regelen het!

Verder praten over jouw incentivereis?

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR
incentive ijsland

Incentive IJsland

IJskoude incentive

MEER LEZEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>