Werkvakantie

Werkvakantie

Work hard, play hard! In de tijd van Digital Nomads en remote working kun je als bedrijf niet meer achterblijven. Met een uitgebalanceerde combinatie van teambuilding, werk en een inspirerende omgeving is de werkvakantie een nieuwe vorm van het alombekende bedrijfsuitje! 

Wij denken graag mee om de perfecte locatie te vinden voor jullie werkvakantie. Een strandvilla op een tropisch eiland? Een grote blokhut in de bossen?  Uiteraard zorgen we voor goede ‘werk’ omstandigheden, snel internet, voldoende stopcontacten, een goed koffieapparaat en een chef voor de healthy lunch! Naast werk moet er natuurlijk ook tijd zijn om op pad te gaan met collega’s, dingen te beleven en ontdekken, herinneringen maken en elkaar beter leren kennen: wij zorgen dat alles geregeld en onvergetelijk is. Hoe ludiek, spectaculair of juist basic je het ook wilt.  Daar zijn we immers goed in!

Ons je werkvakantie laten organiseren?

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR
brandspiration berlijn

Brandspiration Berlijn

Inspiratie in Berlijn!

MEER LEZEN
meeting athene

Meeting Athene

Oud vs nieuw in Athene

MEER LEZEN

Meeting Mallorca

Meeting en fun op Mallorca!

MEER LEZEN
incentivereis

Incentivereis

Unieke reizen over de hele wereld!

VIEW TOUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>