Over ons

Unravel | incentives and events is gespecialiseerd in het op maat maken van te gekke incentives, jubileumreizen, inspirerende retail safari’s, personeelsreizen, verbindende teambuilding events en zakelijke bijeenkomsten. We opereren zowel in Nederland als in het buitenland en hebben een neusje voor onvergetelijke bestemmingen, exclusieve locaties en ludieke activiteiten. Naast dat we goed zijn in wat we doen, vinden we het ook het leukste wat er is! En dat zie je terug in de inhoud en uitvoering van jouw reis of evenement.

Onze diensten

Bedrijven

incentivereis
Beloon uw collega's

Incentives

Bijzondere op maat gemaakte reizen met effect

Categorie?

meeting
Inhoud loont

Meeting en events

Informatie overdracht met een ludiek tintje

Bedrijven

Make memories

Bedrijfsuitje

Een herinnering voor het leven voor jou en je team.

Bedrijven

teambuilding
Work hard play hard

Teambuilding

Alle cliche's zijn waar: teamwork makes the dream work

Waarom Unravel Incentives

Op maat gemaakte reizen en evenementen, een glimlach op de gezichten van de deelnemers, een perfecte verrassing en een kloppend plaatje. Dat is waar we het voor doen! Reizen, organiseren, trendspotting en een persoonlijke interesse in nieuwe en opvallende locaties en activiteiten maken dat onze reizen ‘one of a kind’ zijn! Maatwerk dus. Maar wel maatwerk voor ieder bedrijf en voor elk budget. Wij willen na afloop van iedere reis of event een sprankel in de ogen zien van iedere deelnemer, dat iedereen een ‘goed verhaal’ heeft, dat een team sterker is dan ooit, dat een organisatie inspiratie en content meeneemt en dat de deelnemers iets met elkaar gedeeld hebben wat ‘thuis’ minder snel was gebeurd

Met ruim 10 jaar ervaring in onze broekzak schromen we niet te zeggen dat we goed zijn in ons vak, we onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en creatieve oplossingen. Dat zeggen alle bureaus natuurlijk, wij nodigen u uit het eens bij ons te ervaren… We zijn een klein bureau, waardoor we flexibel zijn en waar u alle aandacht krijgt die u mag verwachten. We streven naar een intensieve samenwerking waarbij alle ruimte is om uw persoonlijke touch aan de reis mee te geven. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een solide partner met een groot netwerk van partners die uw incentive of evenement tot een onvergetelijke ervaring maken.

Wil je vrijblijvend sparren? Of meer informatie? Klik hiernaast

Projecten

Een greep uit onze projecten

Incentive Dubai

Van de ene in de andere verrassing in Dubai!

VIEW TOUR

Brandspiration New York

Inspiratiereis in New York!

MEER LEZEN

Meeting Lissabon

Meeting met fun elementen in het zonnige Lissabon!

MEER LEZEN
incentive ijsland

Incentive IJsland

IJskoude incentive

MEER LEZEN

Jubileumreis Ardennen

Outdoor adventures in de Ardennen

MEER LEZEN